top of page

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze website besteden wij de uiterste zorg. 

Alle inhoud van de website is beschermd door het auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan om informatie en beeldmateriaal over te nemen, over te dragen, te verveelvoudigen, te bewerken of te verspreiden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de houder(s) van het eigendomsrecht.

Het ligt absoluut niet in onze bedoeling om mensen te kwetsen of in verlegenheid te brengen met onze foto's. Het is gewoon niet altijd mogelijk om een gefotografeerd persoon te achterhalen en toestemming te verkrijgen.

Mocht u uzelf op een foto herkennen en er bezwaar tegen hebben dat deze foto op onze website staat, dan verzoeken wij u dit aan ons te melden zodat wij de betreffende foto kunnen verwijderen.

Deze website kan hyperlinks naar websites of naar webpagina’s van derden en andere partijen bevatten, of daar naar verwijzen. Fotoclub Spijkenisse heeft geen zeggenschap over de inhoud

of kenmerken van deze websites of webpagina’s en is in geen geval aansprakelijk voor de inhoud of kenmerken ervan. Het plaatsen van links door Fotoclub Spijkenisse houdt op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring in van de inhoud van deze websites of webpagina’s.

bottom of page